Plastové zásobníky - proč byste je měli mít?

|   Logistika

Ploché, ale prostorné. Malý, ale robustní. Všestranný, a přesto ideálně přizpůsobený potřebám konkrétních podniků.

Neváhejte s otázkami!

Jsme zde, abychom na ně odpověděli a pomohli vám lépe poznat naši nabídku. Váš zájem o naši firmu bekuplast je pro nás prioritou. Klikněte na tlačítko vedle – těšíme se na vaši zpětnou vazbu!

Ploché, ale prostorné. Malý, ale robustní. Všestranný a navíc ideálně přizpůsobený potřebám konkrétních podniků. Co jsou plastové skladovací zásobníky a v jakých oblastech se dobře osvědčují? Nechte nás to zjistit!

Jaké využití mají plastové zásobníky ve skladu? K čemu všemu je lze použít?

Abychom mohli odpovědět na tuto otázku - je třeba si nejprve říci něco více o samotných typech tohoto typu řešení. Mezi nejběžnější položky používané pro skladování řadíme např:

#č. 1 Obdélníkové plastové zásobníky

Jak již název napovídá, mají obdélníkový tvar, který umožňuje jejich efektivní přepravu a skladování. Většina těchto výrobků má standardizované rozměry. Největší rozdíly jsou však v jejich výplni a výšce použitých okrajů.

#2 Plastové tácy s vysokými okraji

Když už mluvíme o ráfcích, nejoblíbenější jsou tácy s vysokými ráfky, které umožňují efektivní a hlavně bezpečnou přepravu výrobků. Vysoké ráfky zvyšují komfort při manipulaci, nakládání a vykládání, ale především snižují riziko poškození zboží.

#3 Laboratorní plastové zásobníky

Samostatnou skupinou vaniček jsou výrobky používané mimo jiné v laboratořích. Ty mají, především vzhledem ke specifické povaze sortimentu, obvykle speciální výplně, do kterých lze umístit lahvičky a další obaly.

Pro jaké výrobky lze plastové vaničky použít?

Výčet oblastí, kde tyto typy plastových vaniček nacházejí využití, je samozřejmě mnohem širší. Kromě již zmíněných laboratoří se obdélníkové plastové vaničky dobře hodí mimo jiné k přepravě: květin a sazenic, elektroniky, potravin, náhradních dílů, obalů a mnoha a mnoha dalších věcí.

Hledáte plastové zásobníky pro použití ve vaší firmě? Objevte řadu bekuplast!

Potřebujete plastové zásobníky pro efektivní zabezpečení a účinnou přepravu sortimentu, se kterým vaše firma manipuluje? Pak přejděte přímo na naše naší nabídky kde naleznete kompletní seznam dostupných produktů (tácy, krabice, přepravky a další). Pokud byste chtěli další podporu, navštivte stránku s kontakty a domluvte si schůzku s našimi konzultanty.

 

Autor příspěvku: Mgr:

Autor: Monika Sojka - marketingový specialista