Bezpečné skladování a přeprava skla

bekuplast rozšiřuje nabídku příslušenství o vložky, díky kterým můžete sklo bezpečně skladovat, přepravovat, umývat a sušit v euro kontejnerech o základních rozměrech 600x400.

Neváhejte s otázkami!

Jsme zde, abychom na ně odpověděli a pomohli vám lépe poznat naši nabídku. Váš zájem o naši firmu bekuplast je pro nás prioritou. Klikněte na tlačítko vedle – těšíme se na vaši zpětnou vazbu!

Nové možnosti v bezpečném skladování a přepravě skla

Bezpečnost je pro nás v bekuplastu na prvním místě. Proto jsme rozšířili naši nabídku příslušenství o speciální vložky, které zajišťují bezpečné skladování a přepravu skla. Skleněné výrobky vyžadují zvýšenou opatrnost a precizní manipulaci, aby nedošlo k jejich poškození. Naše euro kontejnery o základních rozměrech 600x400 mm jsou nyní vybaveny vložkami, které chrání sklo nejen během přepravy, ale i při mytí a sušení.

Výhody využití našich euro kontejnerů

Při výběru správného řešení pro skladování a přepravu skla se zaměřte na následující výhody, které vám naše euro kontejnery a vložky nabízí:

  • Bezpečnost: Euro kontejnery s vložkami chrání sklo před rozbitím a poškozením.
  • Flexibilita: Ideální pro různé druhy skleněných výrobků - od sklenic a lahví po větší skleněné komponenty.
  • Efektivita: Optimalizované pro snadné stohování a manipulaci, což šetří místo a zvyšuje produktivitu ve skladu.
  • Odolnost: Vyrobeny z kvalitního plastu, který je odolný vůči nárazu a chemikáliím.

Jak fungují speciální vložky?

Speciální vložky pro euro kontejnery jsou navrženy tak, aby zajistily maximální bezpečnost při manipulaci se sklem. Vložky mají různé oddíly a přihrádky, které zajišťují pevné uchycení skleněných výrobků a minimalizují pohyb během přepravy. Tím snižují riziko prasknutí či poškození skla.

Perfektní řešení pro každou situaci

Nezáleží na tom, zda skladujete a přepravujete malé nebo velké skleněné produkty. Naše řešení je univerzální a přizpůsobitelné vašim potřebám. Euro kontejnery s vložkami jsou perfektní volbou pro:

  • Potravinářský průmysl: Skladování skleněných lahví, sklenic a dóz.
  • Farmaceutický průmysl: Bezpečná přeprava a skladování skleněných ampulí a lahviček.
  • Automobilový průmysl: Transport skleněných prvků a komponentů do montážních linek.
  • Obchodní sektor: Bezpečné skladování a přeprava skleněného zboží pro maloobchodní prodejny.

Závěr

V bekuplastu se neustále snažíme inovovat a nabízet vám produkty, které splní vaše očekávání. Se speciálními vložkami pro euro kontejnery nyní máte jistotu, že vaše skleněné výrobky budou bezpečně uloženy a přepravovány. Navštivte naši stránku a objevte všechny možnosti, které vám nabízíme. Vaše sklo si zaslouží tu nejlepší péči – a my vám ji můžeme poskytnout.

Vložky jsou k dispozici v dělení na 6, 12, 15, 24 nebo 40 přihrádek a jsou vhodné pro různé tvary a velikosti sklenic, jako jsou sklenice na pivo, šampaňské nebo na vodu.

Back